Technische Gegevens voor landbouwtrekkers Case IH

Advertentie

Selecteer een model voor landbouwtrekker Case IH:

Geschiedenis van Case IH-tractoren

In 1842 richtte Jerome Increase Case Racine Threshing Machine Works op in de staat Wisconsin, en vijf jaar later, in 1847, richtte Cyrus McCormick McCormick Harvesting Machine Company op in Chicago. Hun individuele merken kwamen samen in 1901, toen drie belangrijke bedrijven, waaronder McCormick, hun krachten bundelden en International Harvester (IH) vormden, later een krachtige speler op de markt. IH behaalde snel enorm succes door innovatieve landbouwmachines op de markt te brengen, zoals de iconische Farmall-tractor.
Het bedrijf JI Case ontwikkelde snel zijn tractormodellen verder, met erkenning van onder andere Kern County Land Company in 1964. Een serie transformaties en overnames door Tenneco leidde in 1994 tot de vorming van het onafhankelijke merk Case IH, waarbij ook een nieuwe zwart-rode kleurstelling voor Case IH-tractoren werd geïntroduceerd.
In de daaropvolgende jaren zijn Case IH-tractoren steeds geavanceerder geworden. Baanbrekende oplossingen zoals de CVX-transmissie en de revolutionaire Quadtrac-tractor werden geïntroduceerd op de markt. In 1999, na overname door de Fiat Group, werd Case IH onderdeel van CNH Global. In 2016 presenteerde Case IH een cabinevrije, autonome tractor die het begin markeerde van een nieuw tijdperk van autonome landbouw.
Vandaag de dag, na meer dan 180 jaar, is Case IH een wereldleider in de productie van geavanceerde landbouwtractoren. Modellen zoals de Farmall, Magnum, Axial-Flow, Steiger en Quadtrac vertegenwoordigen niet alleen de nieuwste technologische prestaties, maar zijn ook een weerspiegeling van de passie van Jerome Increase Case en Cyrus McCormick voor mechanisatie in de landbouw.

Delen op:
AgriSpec Facebook