Technische Gegevens voor landbouwtrekkers Kubota

Advertentie

Selecteer een model voor landbouwtrekker Kubota:

De geschiedenis van Kubota-tractoren

Kubota een leider in de productie van zwaar landbouwmaterieel, heeft zijn hoofdkantoor in Osaka, waar het in 1890 werd opgericht door Gonshiro Kubota. Decennialang richtte het bedrijf zich op de productie van tractoren onder licentie van FIAT, maar de omslag kwam in 1978 toen Kubota voor het eerst een eigen ontwikkelde tractor op de markt bracht, gebouwd met gebruikmaking van eigen onderdelen.
In 2010 vierde Kubota de productie van 3,5 miljoen tractoren, wat een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf was. Tegenwoordig heeft Kubota ongeveer 25.000 werknemers wereldwijd in dienst.
Vanaf het allereerste begin werkt Kubota samen met gerenommeerde leveranciers en componentenfabrikanten, getuige de samenwerking met merken als Fiat en Nissan. Het bedrijf heeft 34 vestigingen over de hele wereld, voornamelijk in Europa in landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Polen, evenals in de Verenigde Staten en Canada.
Kubota staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten, wat heeft bijgedragen aan zijn brede populariteit onder gebruikers over de hele wereld. Het uitgebreide assortiment Kubota-tractoren stelt elke boer in staat om een model te kiezen dat perfect aansluit bij zijn individuele behoeften en voorkeuren.

Delen op:
AgriSpec Facebook