Technische Gegevens voor landbouwtrekkers McCormick

Advertentie

Selecteer een model voor landbouwtrekker McCormick:

Geschiedenis van de McCormick-tractoren

De geschiedenis van het McCormick-merk begon in Raphine in 1831, toen Cyrus Hall McCormick de McCormick Deering Company oprichtte. Het was op het huidige terrein van McCormick Farm dat de productie van de eerste mechanische oogstmachines begon, die de landbouwindustrie revolutioneerden. Na het succes van de oogstmachines breidde het bedrijf al snel zijn assortiment uit met andere landbouwmachines.
Na het verkrijgen van een octrooi op een speciale ploeg door Cyrus H. McCormick in 1834, ging zijn bedrijf verder met ontwikkelen en leverde moderne gereedschappen aan de opkomende Amerikaanse markt. In 1847 verhuisde Cyrus met zijn broers, William en Leander, het bedrijf naar Chicago, waar ze de McCormick Harvesting Machine Company oprichtten.
Helaas werd al snel na de verhuizing een brand in de fabriek uitgebroken, maar ondanks ernstige financiële verliezen herstelde het bedrijf zich snel en opende het al in 1873 een nieuwe fabriek voor volledige productie. Binnen een jaar verwerkte het bedrijf meer dan 10.000 bestellingen, wat zelfs vandaag de dag een indrukwekkend resultaat zou zijn.
Na de Tweede Wereldoorlog zette McCormick de productie voort, vooral in Europa, waar het fabrieken opende in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. In 1970 bracht het bedrijf de eerste Europese McCormick-tractoren op de markt met een gesynchroniseerde versnellingsbak.
Na de overname door de Argo Group in 2000 en vervolgens door de Morra-familie in 2001, kreeg McCormick nieuwe impulsen voor ontwikkeling. Er werden nieuwe tractormodellen geïntroduceerd en het productassortiment werd aanzienlijk uitgebreid. In 2015 lanceerde het bedrijf de McCormick X8 VT-Drive-tractor, die hielp om de positie van het bedrijf als een van de marktleiders te versterken.
McCormick wordt erkend als een wereldleider in de landbouwmachine-industrie, met een productassortiment van 49 tot 310 pk dat voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit, prestaties en innovatie.

Delen op:
AgriSpec Facebook